Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Rubber profielen voor beglazing

Producent van rubber profielen voor deuren en kozijnen

Wij maken volrubber profielen die speciaal gemaakt worden voor deuren en kozijnen. Beglazingsprofielen of rubber raamprofielen voor deuren en ramen van EPDM worden vaak te hard en te stug bevonden. Vandaar dat wij de rubber profielen voor de ramen van TPE maken, een soepele en zachte kwaliteit die zich makkelijk laat vormen en verwerken.TPE is niet ingemengd met roet, vandaar dat dit soort profielen op den duur niet af gaan geven. Beglazingsprofielen worden vaak op maat gemaakt maar de hier getoonde rubber profielen voor deuren en kozijnen zijn standaard verkrijgbaar vanaf 10 meter lengte.Wij beschikken over enkele duizenden spuitplaten voor de productie van de meest uiteenlopende profielen. De volrubber profielen kunnen in allerlei kleuren en hardheden gemaakt worden. Standaard is de kleur zwart en de hardheid 60 shore A, hierop zijn ook de prijzen in de webshop gebaseerd. Onze profielen kunnen ook gemaakt worden naar uw tekening met duidelijke maatvoering of naar uw model.

Uiteraard zijn beglazingsprofielen van EPDM rubber of Siliconenrubber ook mogelijk. EPDM rubber profielen worden over het algemeen meer gebruikt bij grotere lengtes, omdat de spuitplaten en opstartkosten aanmerkelijk duurder zijn dan bij thermoplastische en siliconenrubbers.

Productie van rubber profielen op maat 

Alle profielen worden geproduceerd volgens ISO 3302-1 e2, in overleg produceren wij eveneens profielen volgens overige normen.De minimale afname voor zowel een bestaand als een nieuw profiel is 10 meter. Alle onderstaande profielen worden per order geproduceerd. Er is geen voorraad van aanwezig en er zijn ook geen monsters van beschikbaar. Speciaal voor u geproduceerde producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Eventueel vermelde gewichten zijn in gram per meter.

 

Klik op een van de afbeeldingen voor een overzicht met beschikbare profielen en om een profiel online te bestellen.

Copyright © 2019 Technirub