Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Snijden en stansen van pakkingen

Stanserij voor pakkingen en andere artikelen van plaatrubber

Wij snijden en stansen pakkingen en afdichtingen uit vele soorten voorradig materiaal, waaronder volrubber pakkingplaat met en zonder inlage, geprofileerd vloerrubber, siliconenplaatrubber, celrubber en diverse kunststoffen. Vrijwel al ons plaatmateriaal kan worden voorzien van een dubbelzijdige kleeflaag. Plaatmateriaal kan in stroken worden gesneden of in bepaalde vormen worden gestanst. Voorbeelden hiervan zijn mangatpakkingen, flenspakkingen, deurafdichtingen etc.

Wij hebben ook een groot assortiment standaard rubber flenspakkingen. Deze kunt u via de webshop met standaard pakkingen met en zonder boutgaten bestellen

Soorten plaatrubber

Wij leveren plaatrubber in diverse materialen, zoals NR/SBR, EPDM, Siliconenrubber, Neopreen, Viton, NBR (Nitril rubber), polyurethaan plaat enz. Deze platen pakkingplaat kunnen worden gesneden of gestanst in zowel kleine series (enkele stuks) als grote series.Wij beschikken over snijmachines, stansmachines en volledig automatische plotters, om iedere order economisch en efficiënt uit te kunnenvoeren.

Voor een overzicht van ons gehele assortiment plaatrubber en vloerrubber kunt u terecht op op onze webshop.

Levertijd pakkingen en afdichtingen

Rubber pakkingen gaan meestal kapot op een ongelukkig moment. Wij zijn in staat om met een plotter op zeer korte termijn een pakking voor u te vervaardigen. Stuur ons een technische tekening in PDF- (met maatvoering, dus geen schets) of ander formaat (DXF, CAD/CAM of IGS). Na invoering in de plotter wordt het product direct in de juiste vorm en afmetingen gemaakt.

Indien u geen tekening hebt, kunnen wij die tegen een iets langere levertijd voor u maken.

Een schets of tekening om een offerte voor uw artikelen te kunnen maken kunt u sturen via het contactformulier of via een een e-mail

Plotter Zund

Plotter Zund

Brug stans

Brugstans

Zwenkarmstans

Zwenkarmstans

Voorbeeld Pakking

Voorbeeldpakking

Voorbeeld Pakking

Voorbeeldpakking

Voorbeeld Pakking

Voorbeeldpakking

Stansmes

Stansmes

Manifold pakking

Pakking

Opzet Stanswerk

Opzet stanswerk

Copyright © 2019 Technirub