Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Celrubber platen en stroken

Celrubber is leverbaar met en zonder zelfklevende laag

Celrubber is een geblazen rubbermateriaal, meestal van EPDM of Neopreen, dat door Technirub wordt verwerkt tot platen, strippen, stroken of stansproducten. De celrubber platen worden gesneden uit grote blokken en hebben daardoor geen huid aan de buitenzijde. Deze platen hebben wel een gesloten celstructuur.

Toepassingen van celrubber

Celrubber wordt meestal toegepast als afdichting, maar leent zich ook uitstekend voor geluiddemping. Het materiaal wordt vaak voorzien van dubbelzijdig kleefband waardoor het snel en eenvoudig kan worden aangebracht. Standaard wordt celrubber geleverd in de kleur zwart, maar ook andere kleuren zoals grijs en wit zijn verkrijgbaar.

Standaard uitvoeringen van celrubber stroken en platen

Om celrubber stroken, zelfklevend celrubber, gestanste celrubberpakkingen, zelfklevende celrubberprofielen en vele andere technische rubberartikelen online te bestellen verwijzen wij u graag naar onze webshop.

Speciale uitvoeringen van celrubber

Celrubber is zowel met als zonder dubbelzijdig klevende laag ook verkrijgbaar in gestanste of gesneden vorm. Onze snijmachines, stansen en plotters kunnen iedere gewenste vorm of afmeting voor u maken. Mocht u dus het gewenste artikel niet in onze webshop vinden, dan is een monster, (handgemaakte) tekening of schets voldoende om een offerte te kunnen uitbrengen. Uw schets of tekening kunt u sturen via het contactformulier of via een e-mail

Celrubber stanswerk gestanste celrubber onderdelen

Celrubber stroken

Rol celrubber zelfklevend gesneden

Rol celrubber zelfklevend gesneden

Rol celrubber zelfklevend plaatmateriaal plaat

Rol celrubber zelfklevend

Copyright © 2019 Technirub