Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Kantprofielen met en zonder afdichtingsrubber

Toepassingen van kantprofielen met en zonder sponsrubber of volrubber afdichting

Wij hebben een groot assortiment in profielen zoals klemprofielen, kantprofielen, afwerkprofiel, scherpe randen profiel, Kantprofielen zonder afdichtingsrubber worden in allerlei sectoren gebruikt. Dit profiel heeft als functie plaatwerk af te werken door middel van de klemmende werking die het profiel heeft. Een klemprofiel bevat een inlage die gemaakt is van staal (kan Roestvaststaal zijn) of nylon. De buitenzijde van dit profiel kan gemaakt zijn van PVC, EPDM rubber of Silicone. 

Varianten kantprofielen

Er zijn vele varianten verkrijgbaar, gemaakt van alleen PVC, PVC met een sponsrubberpofiel, met een volrubber profiel, met borstels enz. Ook zijn er kantprofielen of zelfklemmende profielen welke gemaakt zijn van EPDM of silicone rubber. Belangrijk is dat u weet in welke bochten het materiaal gebogen kan worden. Vandaar dat wij bij de in onze webshop getoonde artikelen ook de buigings mogelijkheden tonen. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van toepassingen en opbouw van deze profielen. 

Kantprofielen bestellen

Om rubber kantprofielen, zelfklemmende profielen en vele andere technische rubberartikelen online te bestellen verwijzen wij u graag naar onze webshop.

Mocht het door u gewenste artikel niet in onze webshop staan, dan is een monster, (handgemaakte) tekening of schets voldoende om een offerte te kunnen maken. Een schets of tekening kunt u sturen via contactformulier of via een e-mail.

PVC met metalen strip

PVC met metalen strip

Bovenafdichting kantprofiel

Bovenafdichting

Zijafdichting kantprofiel

Zijafdichting kantprofiel

Kantprofiel met lip

Kantprofiel met lip

Kantprofiel grijs

Kantprofiel grijs

Kantprofiel met lip

Kantprofiel met lip

Kantprofiel sponsrubber

Kantprofiel sponsrubber

Kantprofiel

Kantprofiel

Kantprofiel sponsrubber zijkant

Kantprofiel sponsrubber zijkant

Copyright © 2019 Technirub