Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Gekleurde en transparante (translucente) rubberprofielen

Rubberprofielen in kleur en transparant

Gekleurde en transparante (translucente) rubberprofielen worden geproduceerd op basis van een thermoplastisch rubber. Het gaat hier niet om siliconenrubber profielen, die ook gekleurd en transparant (translucent) kunnen worden geproduceerd. Het TPE rubber is FDA-toegestaan en uv-gestabiliseerd. Deze profielen zijn eveneens in kleine hoeveelheden tegen geringe spuitplaatkosten te produceren door ons unieke productieproces.

Toepassingen van doorzichtig thermoplastisch rubber

Doorzichtige thermoplastisch rubber is ook leverbaar in felle of licht transparante kleuren en te gebruiken binnen een temperatuurbereik van –30 tot + 75 à 80 °C. Vooral op plaatsen waar zwarte profielen erg opvallen, kan dit transparante materiaal van pas komen, bijvoorbeeld bij het verbinden van glazen wanden, gekleurde platen e.d. Ook bij vitrines waar zwarte randen hinderlijk afsteken kunnen profielen van dit materiaal van nut zijn. Deze profielen worden daarnaast vaak toegepast in douches en in de keukenbouw. Ook kunnen van dit materiaal slangen gemaakt worden waardoor de vloeistof zichtbaar is.

Op uw kleur gemaakte profielen mogelijk

Het is mogelijk om rubber profiel te maken die precies op uw kleur is gemaakt. Wij kunnen kleurstoffen laten analyseren en maken aan de hand van uw kleurmonster of aan de hand van uw kleurcode. Hierdoor kunnen wij rubberprofielen produceren die vrijwel geheel onzichtbaar zijn in uw toepassing bijvoorbeeld als afscheiding voor kunststof platen of geheel doorzichtig bij glas. Ook het tegenovergestelde is mogelijk als de rubber rand juist op moet vallen voor bijvoorbeeld bescherming of ter voorkomen van beschadiging.

Aanvragen van gekleurde profielen

Een monster, tekening of schets met aanvullende gegevens over de exacte toepassing van het profiel voldoet doorgaans voor het uitbrengen van een offerte. Stuur ons uw tekening of schets via het contactformulier of via een e-mail

Transparante profielen

Transparante profielen

Gekleurde profielen

Kleurenpalet

Gekleurd profiel met luchtkamers

Gekleurd profiel met luchtkamers

Copyright © 2019 Technirub