Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Celrubber stroken en band zelfklevend

Zelfklevende celrubber  stroken en banden

Celrubber is een schuimvormig materiaal dat zowel uit gesloten cellen als open / semigesloten cellen kan bestaan. De gesloten soorten celrubber zijn vrijwel ondoordringbaar voor vloeistoffen en gas en hebben, afhankelijk van de kwaliteit, redelijke tot goede mechanische eigenschappen.

 

De bekendste kwaliteiten zijn NR, EPDM en CR (neopreen).  EPDM is meer uv- en ozonbestendig en neopreen kenmerkt  zich door een betere bestendigheid tegen olie en een groter vlamdovend vermogen. Het zelfklevende celrubber wordt standaard in EPDM aangeboden, maar andere rubbersoorten zijn op aanvraag eveneens leverbaar. De hardheid is circa 25 shore A, de toleranties zijn volgens ISO 3302-1 P3. De stroken zijn ook in wit en grijs leverbaar en kunnen ook geleverd worden zonder kleeflaag. Deze prijzen zijn op aanvraag en alleen bij levering van volle rollen.

 

Alleen volle rollen celrubber kunnen geruild of geretourneerd worden. Als de profielen op lengte afgesneden zijn is dat niet mogelijk.

celrubber zelfklevendZelfkleven celrubber

Onderdelen 1 tot 100 van totaal 149

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 100 van totaal 149

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Copyright © 2019 Technirub