Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Rubber beglazingsprofielen voor deuren en ramen

Rubber beglazingsprofielen gemaakt TPE

Beglazingsprofielen of rubber raamprofielen voor deuren en ramen van EPDM worden vaak te hard en te stug bevonden. Vandaar dat wij de rubber profielen voor de ramen van TPE maken, een soepele en zachte kwaliteit die zich makkelijk laat vormen en verwerken.TPE is niet ingemengd met roet, vandaar dat dit soort profielen op den duur niet af gaan geven. Beglazingsprofielen worden vaak op maat gemaakt. Met deze spuitplaten kunnen honderden kilometers beglazingsprofielen gemaakt worden; het zijn geen spuitplaten voor eenmalig gebruik.

Rubberbeglazingsprofielen gemaakt van EPDM

Uiteraard zijn beglazingsprofielen van EPDM of Siliconenrubber ook mogelijk. Wij hebben vele spuitplaten voor allerlei soorten beglazingsprofielen e.d. op voorraad. EPDM wordt over het algemeen meer gebruikt bij grotere lengtes, omdat de spuitplaten en opstartkosten aanmerkelijk duurder zijn dan bij thermoplastische en siliconenrubbers. EPDM rubberprofielen worden vrijwel alleen in zwart geleverd in een hardheid van 65 shore A. Siliconenrubber profielen worden bij beglazingsprofielen alleen toegepast als een bestendigheid tegen hoge temperaturen gewenst is.

Welke afname is rendabel voor de productie van rubberprofielen?

Er is geen economische noodzaak om grote hoeveelheden beglazingsrubber te produceren. Wij hebben een unieke productiemethode ontwikkeld om voor een heel redelijke prijs profielen vanaf 10 meter lengte te maken. De spuitplaat (matrijs) kan tegen lage kosten in eigen beheer gemaakt worden. De prijs van het profiel is afhankelijk van het gewicht en de lengte. Dit materiaal kan ook in felle kleuren en zelfs transparant gemaakt worden. Ook is het niet noodzakelijk enige tienduizenden meters in één keer af te nemen; ook deze profielen kunnen wij tegen concurrerende prijzen produceren in ‘normale’  hoeveelheden, zodat u niet te veel hoeft te investeren in grote voorraden.

Rubberprofielen bestellen voor ramen en deuren

Uw profiel kunnen wij op korte termijn en ook bij kleine afname’s tegen lage kosten maken. Een tekening of model van het gewenste profiel is voldoende om een offerte te kunnen uitbrengen. Dat kan een schets met duidelijke afmetingen zijn, een oud model of zelfs alleen een gerelateerde vorm, bijvoorbeeld een aluminiumprofiel waar het nieuwe profiel in moet passen. Een schets of tekening kunt u sturen via het contactformulier of via een E-mail

Bezoek onze webshop voor de standaard beglazingsprofielen voor ramen en deuren

U kunt ook onze webshop bezoeken waar u vele standaard beglazingsprofielen voor deuren en ramen kunt bestellen.

 

Beglazingsprofiel

Beglazingsprofiel

kozijnrubber

Beglazingsrubber U-profiel

Beglazingsprofiel

Raamrubber wit

Copyright © 2019 Technirub