In de zomervakantie is Technirub gedurende drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf maandag 22 juli t/m vrijdag 9 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die geplaatst zijn na 17 juli pas in week 33 door ons in behandeling zullen worden genomen.

Vanaf maandag 13-08-2018, 08:00 uur zijn wij u graag weer van dienst.

 

Zachte siliconenprofielen

Zachte siliconenrubber profiielen van 10 shore A

10 shore siliconenprofielen zijn net als de zachte TPE-profielen zeer goed in te kleuren, ook in felle kleuren. 10 shore siliconenprofielrubber is bijzonder kerf- en scheurvast.

De rek bij breuk is hoog te noemen.

Verschillen en toepassingen van silikonenrubber profielen

Het grootste verschil tussen TPE- en siliconenmateriaal is uiteraard de temperatuurbestendigheid. 10 shore siliconenrubber is bestand tegen ruim 200 graden Celsius. Deze zachte rubberprofielen nemen geen vocht op, omdat het geen celrubberstructuur heeft zoals sponsrubber of celrubber stroken.

De beperkingen qua uitvoering zijn vrijwel gelijk aan die van sponsrubber; ook dit materiaal is niet erg geschikt voor kleine uitstulpingen en lipjes aan de profielen, het moet redelijk rond zijn zonder scherpe kanten.

Een monster, (handgemaakte) tekening of schets voldoet om een offerte te kunnen uitbrengen via ons contactformulier of stuur een een e-mail

10 sh gekleurd silicone

Gekleurd siliconenrubberprofiel

Voorbeeld indrukbaarheid

Voorbeeld indrukbaarheid

Voorbeeld soepelheid

Voorbeeld flexibiliteit

Copyright © 2019 Technirub